Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lujza z zo seriálu NAŠI zažíva podobné situácie, ako v seriáli
Zdielať na

Lujza z zo seriálu NAŠI zažíva podobné situácie, ako v seriáli

BRATISLAVA / Po letnej prestávke sa na televízne obrazovky vrátila veselá rodina Rodinovcov zo seriálu NAŠI. Mama Lujza prezradí, čo sa bude v rodine diať po prázdninách.

Druhú sériu seriálu nakrúcali herci od polovice apríla do začiatku letných prázdnin. Chlapci si tak naplno užili leto a seriáloví rodičia strávili voľno so svojou reálnou rodinou. 

NAŠI sa v druhej sérii rozrástli o Lujziných rodičov a kamarátku Andreu. "Rodičia si s Mariánom rozumejú dobre, horšie to je medzi mnou a mamou," prezrádza Lujza. V seriáli si zahrá aj Sára - frajerka najstaršieho zo synov. 

Originál seriálu pochádza z Kanady a má 11 sérií. "Tam sú už tie deti odrastené, v pubertálnom veku, riešia problémy im príbuzné," povedala Lujza. Či sa aj u nás natočí toľko sérií, záleží od divákov. 

Vrásky na tvári

Seriálová mama je mamou aj v reálnom živote. Syn Viktor je prvák a Grétka navštevuje škôlku. Lujza zisťuje, že situácie, ktoré zažívala v seriáli, prežíva aj doma. "Aj ja občas stresujem, že nestíham urobiť desiatu, že mi už neprekáža, keď má jednu ponožku inú ako druhú," smeje sa Lujza. 

Jediný rozdiel, ktorý herečka báda je vo vráskach. "Majo vôbec nezostarol, ale ja, ja vidím, ako mi pribúdajú vrásky," dodáva herečka. 

Súvisiace články