Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tajomná beštia čupakabra opäť na scéne!
Zdielať na

Tajomná beštia čupakabra opäť na scéne!

Záhadné zviera čupakabra, ktoré mnohí považujú za mystické, je opäť na scéne. Tento krvilačný tvor, ktorého v minulosti už niekoľkokrát spozorovali vo viacerých častiach Ameriky, sa tentoraz objavil na scéne neďaleko Alexandrie blízko Minnesoty.

Telo tohto čudného tvora je až na niekoľko čiernych chlpov bez srsti, má dlhé pazúry a deformované uši. Podľa legendy cicia krv ostatných zvieratám.

Mŕtveho tvora našla Lacey Ilse. "Tak takéto zvláštne zviera som ešte nevidela," priznala. Jej nález vyvolal medzi ľuďmi množstvo špekulácií. Niektorí z nich tvrdia, že to zviera je jazvec, je však aj skupina tých, ktorí veria, že je to bájny tvor čupakabra.

Jedna z miestnych obyvateliek opísala udalosti bezprostredne po náleze mŕtveho zvieraťa takto: "Na prvý pohľad to vyzeralo ako jazvec. Potom ale niektorí začali vravieť, že je to čupakabra. Keď som sa na obrázky pozrela ešte raz, tak som túto možnosť vôbec nevylúčila."

Telo záhadného zvieraťa odniesli do prírodovedného ústavu, kde ho budú skúmať vedci.

Meno čupakabra pochádza zo španielčiny. Chupar znamená cicať a a cabra znamená koza. Mnohí sa domnievajú, že ide o mystické zviera, ktoré saje krv ostatným. Iní zase vravia, že sa jedná o chorého kojota, či iné divoké zviera. Čupakabru videli prvýkrát v roku 1995 v Portoriku. Potom ju vraj videli aj v Novom Mexiku, v Texase, v strednej a Južnej Amerike.

Nedávno zastrelil podivuhodné zviera 13-ročný chlapec v Mexiku. Aj tamojší obyvatelia verili, že ide o čupakabru.

Čupakabra_Minnesota_USA

YouTube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy