Polojasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Panika na Ukrajine! Zabíja tam čupakabra
Zdielať na
Zahraničie

Panika na Ukrajine! Zabíja tam čupakabra

Zdroj: YOUTUBE

Videli ju v niekoľkých mestách i obciach, kde útočí na ľudí i zvieratá

"Susedovi zabil zajace a ďalšiemu susedovi mačku," prezradila o vyčíňaní zvieraťa žena, ktorá býva v dedine blízko Kyjeva. Očití svedkovia opísali bytosť ako veľkého psa s obrovskými ohnivými očami, ktorý zapáchal. Viacerí z nich tvrdili, že táto šelma loví počas noci. "Strážili sme zajace a kurčatá, aby sme ich pred tým ochránili. Muži sa rozhodli záhadnú bytosť zabiť, ale zatiaľ ho nemali možnosť vidieť," povedala jedna žena.

Na Ukrajine i v Rusku videli čupakabru už aj pred niekoľkými rokmi. Podľa obyvateľov často útočila okrem zajacov a sliepok aj na prasatá a zabíjala ich. Po uškrtení im vysala krv. V Zakarpatskom regióne Ukrajiny zabila čupakabra takmer 100 zajacov. Na drevených plotoch zostali stopy po jej silných zuboch.

V roku 2006 zazreli čupakabru aj v Rusku v Orenburgskom regióne. Obyvatelia tam prišli o moriaky, ovce i kozy. Mysleli si, že ich zabili rysy alebo vlky, ale bolo im jasné, že oni len jedia mäso koristi, ale nesajú krv. Nikto nevedel pochopiť, čo je to za záhadnú bytosť, ktorá zvieratá zabíja.

Čupakabra je preložená zo španielčiny ako "koza ciciak". Tento fenomén sa objavil v roku 1995 v horách Puerto Rico, kde napádala najmä kozy a cicala im krv. Žena, ktorá videla ako beštia zaútočila na zvieratá, opísala bytosť ako kenguru so zúrivými červenými očami. Druhá tvrdí, že meria okolo metra a má kožu ako dinosaurus.

Zdielať na

Najčítanejšie správy