Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Američan vraj našiel beštiu čupakabru!
Zdielať na
Zahraničie

Američan vraj našiel beštiu čupakabru!

Američan je presvedčený, že našiel telo mýtickej beštie čupakabry

Keď Lynn Butler z Texasu zašiel pred tromi mesiacmi do kurína, neveril vlastným očiam. Len čo sa k nemu priblížil, zaujal ho čudný výjav. Na zemi ležala mŕtvola neznámej bytosti. Stvorenie nemalo chlpy, no telo a špicatý nos sa podobali chorému psovi. Pes to však určite nie je. A z papule mu navyše trčali strašidelne veľké tesáky. 

Telo si už podľa portálu novinky.cz prekleplo viacero odborníkov, ale o aké stvorenie ide nateraz nevie povedať nikto. Viacerí z nich si však myslia, že by mohlo ísť o čupakabru, predátora, ktorý bol prvý raz údajne spozorovaný v Portoriku v roku 1995.

"Neviem, čo to je," povedal CNN preparátor Jarry Ayer, ktorý podivnú bytosť skúma. "Neverím na žiadne čupakabry," dodáva Ayer, ktorého v týchto dňoch doslova bombardujú americké médiá. Správa o údajnom objave mýtickej čupakabry sa rýchlo rozšírila po celom Texase a vzbudila pozornosť aj v ďalších amerických štátoch. Viacero Američanov verí, že čudný nález je práve mýtická čupakabra a boja sa, že von môžu naraziť na ďalšie. 

Čudnú mŕtvolu teraz skúmajú aj ďalší odborníci. Tkanivá má v rukách i texaská univerzita, ktorá ich momentálne vyšetruje. Podivnú bytosť si však možno na vlastné oči budú môcť pozrieť aj bežní Američania. "Pravdepodobne skončí v múzeu," dodáva Jarry Ayer.

Zdielať na

Najčítanejšie správy