Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Beštiálna matka: Zavraždila svojich 5 detí, telíčka skryla v dome
Zdielať na

Beštiálna matka: Zavraždila svojich 5 detí, telíčka skryla v dome

Keď otehotnela, jednoducho svoje deti vynosila a po narodení ich zavraždila. Telíčka novorodeniatok potom zabalila do plastových vriec a poskrývala ich na rôznych miestach v dome. Roky si nikto nič nevšimol, dokonca ani ženin manžel či jej dcéra. Žena momentálne stojí pred súdom. A vysvetľuje...

Američanka Michel má 45 rokov a za sebou vraždu piatich svojich detí. Minulý rok ich telíčka našla ukryté v dome polícia. Boli zavraždené udusením. Pochádzali z mimomanželského vzťahu úspešnej ženy a o ich narodení a dokonca ani tehotenstve nikto nič nevedel. Dcéra a manžel, s ktorým bola 25 rokov, potvrdili, že si na nej nevšimli jedinú zmenu.

Ženu zlomila až prítomnosť sudcu. Opakovane sa zrútila s tým, že život bábätkám žiadny trest nevráti. Údajne trpí nočnými morami. Jedno zo zabití jej však trest zrejme poriadne zvýši. Chlapčeka po narodení totiž uškrtila uterákom. A aj keď si vraj na ostatné vraždy veľmi nepamätá, škrtenie v prípade tretieho tehotenstva si pamätá detailne.

V prípade svedčil aj psychiater. Podľa niektorých je však žena skvelou manipulátorkou. Hrozí jej v prípade dokázania viny 20 až 40 rokov za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy