Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ŠOKUJÚCE VIDEO: Matka zneužíva dcérku na žobranie...
Zdielať na

ŠOKUJÚCE VIDEO: Matka zneužíva dcérku na žobranie...

Pobúrení ľudia priamo do Jojky priniesli šokujúce video. Na mobilný telefón sa im podarilo zachytiť žobráčku, ktorá údajne pre vyššie zárobky zneužíva svoje dieťa! S dojčaťom na rukách trávi v uliciach celé dni, bez ohľadu na počasie. Pred okoloidúcimi ho dokonca aj dojčí.

Podľa svedkov, ktorí nás na záhadnú ženu upozornili, ide o žobráčku z Rumunska. So svojím asi ročným dieťaťom vysedáva v centre Bratislavy každý deň. "Bez ohľadu na to či prší, alebo je 30 stupňov. Je tam od rána do večera," hovorí Jana.

Žena vždy sedí v detskom kočíku a svoje dieťatko chlácholí v náručí. Pri nohách má položenú plechovú nádobu do ktorej zbiera drobné od okoloidúcich. Málo kto sa však pristaví. Slováci majú na takéto čosi slabý žalúdok. "Najhoršie na tom je, že ona zneužíva to dieťa," vraví jeden z nich, Vlado.

Ženu sme v stredu našli žobrať na obvyklom mieste. Ale nedohovorili sme sa s ňou. Na základe nášho upozornenia sa už o ňu a najmä o osud dieťaťa začala zaujímať aj sociálka. Tá však má zviazané ruky. Keďže ide o matku cudzej národnosti, konať musia príslušné orgány.

 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy