Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ŠKANDALÓZNE ZÁBERY: Brutálna šikana v detskom tábore!
Zdielať na

ŠKANDALÓZNE ZÁBERY: Brutálna šikana v detskom tábore!

Pobyt v detskom tábore sa pre dieťa nemusí skončiť len príjemnými zážitkami. Podarilo sa nám získať záznam, ktorý dokazuje opak. Je až šokujúce, ako vulgárne a drasticky sa v ňom vyjadrujú len 10-roční chlapci. Týranie vraj trvalo jeden týždeň a zachádzalo do krajností. Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Po zhliadnutí šokujúcich záberov si asi každý rodič rozmyslí či svojich potomkov pošle do detského tábora a či bude dôverovať tamojším vedúcim. Celý záznam vznikol pred niekoľkými dňami v tábore na severozápade Slovenska, kde boli aj deti z Košíc. 

Podľa našich informácií, sa stal malý chlapec v zelenom tričku obeťou šikany ďalších štyroch spolubývajúcich. Bitky tam boli na dennom poriadku takmer týždeň. Šikanovanie sa môže skončiť nielen nepríjemnými spomienkami na leto, ale i na operačnom stole v nemocnici.

Chlapci nabádali útočníka, aby svoju nevinnú obeť zabil. A ďalší jej vzápätí z výskoku začal kopať do brucha. Pri takomto ataku môže podľa lekárky dôjsť napríklad k natrhnutiu sleziny či odtrhnutiu obličky. To môže dopadnúť aj tragicky.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy