Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nešťastná havária! Matka vyletela s bábätkom zadným oknom
Zdielať na

Nešťastná havária! Matka vyletela s bábätkom zadným oknom

Vážna dopravná nehoda sa stala okolo poludnia v Banskej Bystrici. Zranili sa pri nej tri osoby vrátane asi 6-mesačného bábätka. 61-ročný vodič totiž na rušnej križovatke nedal prednosť v jazde a zrazil s s ďalším osobným autom. Náraz bol taký silný, že zadným oknom vyleteli von z auta matka aj s dieťatkom...

Podľa polície všetko zavinil práve 61-ročný vodič Suzuki, ktorý prichádzal z vedľajšej cesty a prednosť mal dať BMW. V aute viedol okrem svojej manželky aj dcérku s asi 6-mesačným bábätkom, ktoré s mamičkou sedeli na zadnom sedadle v autosedačke.

Muž v BMW si auto práve viezol zo servisu. Zrážke sa podľa vlastných slov snažil zabrániť všetkými silami, no márne. Náraz bol taký silný, že BMW skončilo na chodníku v zvodidlách.

Horšie však na tom bola posádka Suzuki. Po tom, čo z auta vyletela matka s bábätkom, okoloidúci ľudia ihneď pribehli na pomoc a snažili sa zastaviť premávku. Dieťatko síce sedelo v autosedačke, no tá bola voľne položená vo vozidle.

Matka dieťatka aj s manželkou vodiča Suzuki boli ihneď prevezené do nemocnice s vážnymi zraneniami. Podľa našich informácií utrpeli ťažké zlomeniny nôh a bedier. Bábätko však vyzeralo byť v poriadku a bez vážnych zranení. Polícia nehodu naďalej vyšetruje.

Viac sa dozviete v NOVINÁCH TV JOJ o 19:30!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy