Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ROZHOVOR: Bál som sa, no Roland (†16) dupol na plyn
Zdielať na

ROZHOVOR: Bál som sa, no Roland (†16) dupol na plyn

Len 16-roční mladíci si požičali do kamaráta auto, no ich skúšobná jazda skončila oveľa horšie. Medzi obcami Farná a Veľké Ludince, okres Levice, dostali šmyk a vrazili do stromu. Zrážka bola tak silná, že vodič auta, mladý Roland neprežil... Pozrite si rozhovor s chlapcom, ktorý nehodu prežil.

Roland si požičal auto od kamaráta s tým, že sa ide len povoziť do asi 5 kilometrov vzdialenej susednej dedinky. Cestou stretol aj rovesníka Daniela, ktorého neváhal zavolať ako spolujazdca. Chlapec však poriadne dupol na plyn. "Ja som už na konci dediny chcel vystúpiť, ale on že kašli na to, poď," povedal po nehode Daniel.

Daniel si zapol bezpečnostný pás. Jeho kamarát nevodič si však rýchlosť neustrážil a nasledovalo veľké nešťastie. V zákrute dostalo auto šmyk, šúchalo sa po ceste ešte 10 metrov a zastavil ho až náraz do stromu. Údajne išli rýchlosťou až 130 km/hod. Náraz bol taký silný, že Roland bol na mieste mŕtvy. Viac vám v rozhovore prezradí Daniel, ktorý prežil náraz bez vážnejších zranení.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy