Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Pokus o znásilnenie! Žena (40) odsekla susedovi penis
Zdielať na

Pokus o znásilnenie! Žena (40) odsekla susedovi penis

Zdroj: ISIFA

Zrejme si uvedomila, že obvinenie bez dôkazu by nezavážilo. Preto, keď po šiestich mesiacoch sexuálneho obťažovania sa do jej domu sused napokon vlúpal a snažil sa ju znásilniť, vzala veci do vlastných rúk. A to doslova....

Pokus o znásilnenie sa mal podľa slov 40-ročnej Monju Begum odohrať v dedinke Mirzapur, južne od bangladéšskeho hlavného mesta Dháka. Po tom, čo sa jej sused Mozammel vlúpal do domu a pokúšal sa ju znásilniť, odsekla mu penis, zabalila ho a odniesla na policajnú stanicu šokovaným policajtom.

ISIFA

"Povedala nám, že s mužom bojovala," informoval BBC hovorca polície Abul Khaer. "Takéto veci sa u nás nedejú. Myslím, že ide vôbec o prvý prípad, kedy žena ako dôkaz priniesla mužov odseknutý penis." Chirurgovia neďalekej nemocnice potvrdili, že Mozammel sa u nich momentálne lieči. Muž však svoju vinu popiera s tým, že žena mu penis odsekla po jeho odmietnutí opustiť svoje deti. Údajne chcela, aby spolu utiekli.

Lekári však s poľutovaním konštatovali, že penis sa späť k telu pripojiť nedá. Polícia ho totiž do nemocnice priniesla až niekoľko hodín po incidente. "Momentálne sa snažíme, aby muž bez problémov močil aj bez penisu," informovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy