Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zdravotná sestra (25) znásilnila mladú mamičku. Na záchode...
Zdielať na
Zahraničie

Zdravotná sestra (25) znásilnila mladú mamičku. Na záchode...

Zdroj: flickr.com/ilustračné

Zdravotná sestra narobila poriadny rozruch a šokovala aj skúsených policajtov. Na verejných záchodoch sa z ničoho nič vrhla na jednu zo žien, ktorú vzápätí drasticky znásilnila. Matka dvoch detí si brutálny zážitok nenechala pre seba, jej výpoveď vyráža dych...

To k čomu došlo v austrálskom Brisbane sa naozaj len tak nevidí. Mesto zažilo otrasný prípad znásilnenia, o ktorom rozpráva už celá krajiny. Zdravotná sestra Anna- Marie O'Loughlinová (25) priamo na hotelových záchodoch znásilnila 32-ročnú matku dvoch detí.

flickr.com/ilustračné

Žene rozopla v kabínke džínsy a začala prenikať prstami do jej tela. Obeť sa snažila zbesilému útoku vzdorovať. Napokon mala šťastie, iná hosťka hotela, ktorá vošla na toalety začala kričať, že zavolá ochranku. Násilníčka tak napokon vzala nohy na plecia.

Policajtom sa ju onedlho však podarilo vypátrať. Aj keď Anna-Marie podľa webu couriermail.com tvrdila, že jej obeť s ňou súložila dobrovoľne, vyšetrovatelia i samotná mamička hovorili o opaku. Šokujúci prípad sa napokon dostal pred súd a ten rozhodol, že sexuálna násilníčka si za mrežami posedí 2,5 roka.

"Pravidelná nadmerná spotreba alkoholu odsúdenú dostala do štádia, keď sa začala správať ako zmyslov zbavená. Tak to bolo aj keď došlo k znásilneniu," povedal o jej naozaj neštandardnom konaní sudca David Reid.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy