Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Spolužiačku zneužili banánom!
Zdielať na
Zahraničie

Spolužiačku zneužili banánom!

Zdroj: ShoZu/ilustračné

Na škole celé roky dochádzalo k neuveriteľne brutálnym činom

Nemeckom stále hýbe škandál zneužívania žiakov, ktorý nedávno vypukol už i na elitnej internátnej škole Odenwald v Hesensku. Doslova hrôzostrašné činy sa tam mali diať až do deväťdesiatych rokov minulého storočia. Potvrdila to súčasná riaditeľka školy Margarita Kaufmannová, ktorá verejnosti v správe priznala i ďalšie dych vyrážajúce informácie.

Podľa jej správy v škole vraj nedochádzalo iba k znásilňovaniu učiteľmi, ale tiež k "hrôzostrašnému zneužívaniu žiakov žiakmi". Kaufmannová podľa denníka Bild uviedla, že minimálne jeden študent pre horor, ktorý v internátnej škole prežil, spáchal v roku 1999 samovraždu!

Niekoľko žiakov prišlo najnovšie iba s ťažko uveriteľnými drastickými opismi, napríklad toho, ako bolo vraj jedno z dievčat spolužiakmi znásilnené pomocou banánu.

Ďalšie šokujúce informácie smerujú k učiteľskému zboru. Momentálne sa vyšetruje podozrenie, že jeden z pedagógov zneužil hneď niekoľko dievčat a chlapcov. Za ženu si potom zobral jednu z bývalých žiačok.

Muži zákona v tomto prípade obvinili i ďalších sedem učiteľov. Tí mali deti hladkať po genitáliách a nútiť k orálnemu sexu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy