Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Naozaj hororový Halloween. Deti našli v sladkostiach nechty, žiletky i ihly
Zdielať na

Naozaj hororový Halloween. Deti našli v sladkostiach nechty, žiletky i ihly

DORCHESTER / Ihly, žiletky alebo nechty - to všetko našli deti v sladkostiach, ktoré si priniesli domov po halloweenskej noci. Zhrození rodičia nechápu, komu mohlo niečo také napadnúť. Hlavou krútia aj policajti.

Halloweenska noc, na ktorú sa deti tešia najmä kvôli sladkostiam, sa ešte ani nestihla začať a už mali policajti hlásené balenia čokolád, v ktorých boli kusy nechtov.  "Už o siedmej večer nám volali rodičia, že ich deti priniesli domov sladkosti s nechtami," uviedol policajt Stuart Zuehls. To však ešte polícia netušila, že celá halloweenska noc bude pre nich ako horor. 

Ďalšia policajtka prišla s ešte desivejším prípadom. "Dovolal sa nám otec jedného dieťaťa. Povedal, že keď zahryzlo do sušienky, bola tam dlhá ihla. Spýtala som sa, kde presne bolo jeho dieťa - lenže on mi vedel povedať iba názov mestskej štvrte," uviedla Diana Anderson. V tej chvíli bolo nemožné zistiť, kto rozdáva deťom nebezpečné sladkosti. Policajti by museli prehľadávať dom za domom.

Keď na políciu zavolal tretí rodič, na sociálnych sieťach zverejnili varovanie a zdá sa, že pomohlo. Do tejto chvíle, našťastie, nie je hlásený žiadny prípad, kedy by nebezpečné predmety v sladkostiach niekomu ublížili. Okrem nechtov a ihiel objavili rodičia v čokoláde aj žiletky. "Štvrť, v ktorej bývame bola vždy bezpečná, ale toto je strašidelnejšie ako celý halloween. Celú noc som kvôli tomu nevedela zaspať. Dúfam, že aj ostatní rodičia boli opatrní," uviedla matka jedného z detí.

Prípadov bolo niekoľko a nevyzerá to na chybu výrobcu. Zrejme si dal niekto doma veľmi záležať a sám vložil do sladkostí ihly, žiletky a kúsky nechtov. Polícia vinníka zatiaľ nemá. Naďalej upozorňuje rodičov, aby dávali pozor na to, keď budú chcieť zjesť sladkosti od susedov, ktoré si priniesli domov z halloweenskej noci. Stále totiž hrozí, že im namiesto potešenia príde zle. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy