Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Elektrizujúca šou prostitútok skončila šokujúco!
Zdielať na

VIDEO. Elektrizujúca šou prostitútok skončila šokujúco!

AMSTERDAM / Určite poznáte slávny a populárny Red Light District v Amsterdame. Známy, tak povediac sexuálny zábavný park však tentokrát pre dívákov a turistov pripravil nemalé prekvapenie. Elektrizujúce vystúpenie prostitútok - tanečníc za sklenými stenami jedného z podnikov. Polonahé, mladučké a sexi ženy zastavili svojou šou stovky ľudí. Mala totiž nečakané finále, kvôli ktorému mrznú úsmevy...

Úžasná šou vyvolala aplauz, ale...

Sexuálny zábavný park, populárna nočná atrakcia pre turistov aj miestnych, live sex šou, seshopy, láska na preda, uličky plné izbičiek prenajatých prostitútkami. Tak by sa dal charakterizovať Red Light District v Amsterdame. Svedkami šou rovno za presklenými stenami jedného z podnikov v De Wallen sa mohli stať turisti aj tentokrát, no pripravené pre nich bolo aj prekvapenie.

Nádherné polonahé prostitútky najskôr lákali sexi pózami, gestami a špúlením úst. Potom sa začali triasť, čím vyvolali ešte väčšiu pozornosť, až sa napokon začali krútiť v premyslenej choreografii lákavého, rázneho tanca. Štyri na spodnom a dve na vrchnom poschodí. Turisti sa zastavovali, tlieskali, napodobňovali tanec.

Čo stojí za prostitútkami...

Vyvrcholenie nedalo na seba dlho čakať a spustil sa hromový potlesk. No obrazovka, ktorú si doteraz takmer nikto nevšimol, zverejnila posolstvo celého vystúpenia, vďaka ktorému prítomným a svedkom predstavenia zamrzol úsmev na tvári. "Každý rok je tisíckam žien prisľúbená úžasná kariéra tanečnice v západnej Európe. Žiaľ, skončia práve tu..."

Ako píše denník The Daily Mail, podľa štatistík Európskej konferencie o ilegálnom obchodovaní so ženami pochádza až 33% prostitútok z krajín mimo EÚ. Toto číslo sa zvyšuje na 50%, pokiaľ sa hovorí o veľkých mestách.

Práve holandská reklamná spoločnosť Duval Guillaume vytvorila na objednávku túto reklamu, resp. vystúpenie v De Wallen pre skupinu Stop the Traffik. Tá organizuje už roky kampane proti nelegálnemu obchodovaniu so ženami, detskými nevestami a predajom ľudských orgánov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube/duvalguillaume.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy