Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pikantný proces. Vypovedali expolicajti i bývalé prostitútky
Zdielať na
Krimi

Pikantný proces. Vypovedali expolicajti i bývalé prostitútky

BRATISLAVA / V bratislavskom Justičnom paláci sa začal proces s bývalými kukláčmi, ktorí mali pracovať v erotickom salóne. Pred súdom sa preto spomínali spoločníčky, masérky, striptíz či vibrátor ŠOU. Záver prvého dňa sa doslova zvrhol na výpočet poskytovaných sexuálnych služieb.

Štyri roky po vypuknutí kauzy sa 11 mužov po prvý raz postavilo pred senát Okresného súdu Bratislava 1. Obžalobe čelia aj siedmi bývalí policajti, ktorí mali podľa prokuratúry pracovať v erotickom salóne Oáza neďaleko Senca. Niektorí vraj fungovali ako ochrankári, ďalší mali zase prostitútky voziť za klientmi. Dievčatá poskytovali sexuálne služby od 80 do 135 eur. 40-50 percent zárobku odovzdávali ďalej. Za porušenie dohody im mohli vyrubiť pokutu. Organizovanou činnosťou mali muži za necelé dva roky zarobiť 210-tisíc eur.

V hre je aj vyhrážanie

Dvaja exkukláči sú stíhaní pre vydieranie, pretože sa mali kolegovi vyhrážať, že ho „rozbijú na kašu“, pokiaľ ich bude ohovárať. Všetci obžalovaní vinu popierajú. Podľa konateľa firmy, ktorá prevádzkovala salón, mali jeho pracovníčky zmluvne zakázaný pohlavný styk. Ďalej dodal, že ide o účelové obvinenia. Vraj sa mu mala polícia vyhrážať, že skončí v base, pokiaľ niečo nepovie na Michala Hrbáčka, ktorý sa mal zdržiavať v neďalekom hoteli.

Kam s vibrátorom, pýtal sa obhajca

Súd vypočul policajta, ktorému sa mali vyhrážať dvaja bývalí kolegovia. A tiež štyri masérky z klubu. Všetky pritom popreli, že by utrpeli nejakú škodu. Jedna z nich však priznala, že ponúkali sex a zamestnávateľ jej v tom nebránil. "Bola v salóne nejaká pomôcka pre uspokojenie ženy? Viete, ja som už starý chlap,“ posmeľoval svedkyňu k výpovedi jeden z obhajcov Peter Filip. Mladá žena z mesta na strednom Slovensku súdu opísala, ako sa pred klientmi „hrajkali“ s vibrátorom. A tiež na otázku obhajoby odpovedala, v čom spočívala lesbo-šou.

Drsný záver

„Pán doktor, do takých detailov nemusíme zachádzať,“ napomenul advokáta predseda senátu. Masérka bez patričného masérskeho kurzu sa však v pojednávacej miestnosti rozpálila a dodala, že jej najobľúbenejšou položkou bola vírivka. Na podmienky pracovnej zmluvy sa už dobre nepamätala, no slečny vraj nedostávali plat každý mesiac, ale vždy ráno podľa výkonu. Komická situácia nastala po konci výsluchu, po ktorom si mladá svedkyňa žiadala svedočné. „Ja vám ho však nevyplatím hneď,“ bránil sa sudca. Následne sálou preletelo: „Až ráno.“

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy