Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Iveta (45) požičala šéfovi peniaze. Potom záhadne zmizla...
Zdielať na

Iveta (45) požičala šéfovi peniaze. Potom záhadne zmizla...

BRATISLAVA / Polícia postupne rozmotáva otrasnú sériu vrážd, aké tu už dávno neboli. Najskôr za záhadných okolností zmizla 45-ročná predavačka z Bratislavy.

Polícia rozmotáva krvavé klbko

Štyridsaťpäťročná predavačka z Karlovej Vsi záhadne zmizla pred rokom. Jedno marcové ráno odišla z domu a viac o nej nikto nepočul. „Iveta Částová je nezvestná odo dňa 14.3.2012, kedy odišla z bytu v miesta trvalého bydliska v Karlovej Vsi a od uvedenej doby o sebe nepadalo žiadnu správu," potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nezvestnosť manželky vtedy nahlásil na polícii jej manžel. Odvtedy ju nikto nevidel, ani jej susedia z Karlovej Vsi. Predavačka Iveta Částová pracovala v potravinách na Račianskej ulici v Bratislave, čo je najzaujímavejšie, prevádzkoval ich muž, obvinený z dvoch vrážd pumpárov.

Šéfa potravín Štefana Sz. zadržala polícia minulý rok v lete. Obvinila ho z vraždy pumpára v Holiaroch. Motívom boli peniaze, kvôli ktorým ho mal popraviť ranou do hlavy.

Pri domovej prehliadke v jeho víkendovom dome v Lesných Kračanoch našli policajti ďalšiu mŕtvolu. Patrila tri roky nezvestnému, tiež pumpárovi - Andrejovi Wolfovi z Bratislavy. Toho mal majiteľ potravín ešte v novembri 2009 vylákať do broskyňových sadov, kde mal pumpárovi vrátiť 2 milióny vtedajších slovenských korún, ktoré si od neho požičal. Aj Wolfa popravil revolverom a telo skladoval neuveriteľné tri roky na palete v garáži,  zabalené v igelite.   

V aute podozrivého našli krv nezvestnej

Keď sme sa chceli informovať v potravinách, ktoré prevádzkoval muž obvinený z dvoch vrážd, kam zmizla ich predavačka presne pred rokom, rodina obvineného vedúceho, ktorý je vo väzbe, nás vyhodila zadným vchodom.

Nezvestná predavačka mala pred zmiznutím v marci 2012 niekomu požičať  veľký obnos peňazí. Keďže sa chystala stavať dom, peniaze chcela vrátiť. Odvtedy, akoby sa po nej zľahla zem. V podstate ide o rovnaký scenár ako pri zmiznutom pumpárovi Wolfovi. Aj ju niekto vylákal na stretnutie, z ktorého sa nevrátila.

V aute zadržaného majiteľa potravín polícia zaistila biologické stopy a krv, ktoré majú patriť práve nezvestnej predavačke. Dokázať však tretiu vraždu,  nebude jednoduché. O otrasných prípadoch majiteľa potravín vedia aj zamestnanci  z okolitých prevádzok na Račianskej ulici.

K prípadu sa nechcel z pochopiteľných dôvodov vyjadrovať ani predavačkin manžel. Celý prípad bude môcť polícia uzatvoriť ako vraždu, až keď nájde telo.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy