Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Mobil mŕtvej Moniky (†36) mohol objasniť vraždu, zmizol!
Zdielať na

Mobil mŕtvej Moniky (†36) mohol objasniť vraždu, zmizol!

HURGHADA / Už podozrivo dlhú dobu trvá vyšetrovanie záhadnej a zároveň tragickej smrti Moniky a Klárky v Egypte. Jasné je, že ich niekto otrávil, posledné správy hovoria, že dcéru a manželku Petra K. zabil jed z továrne, kde muž pracoval. O veľa viac sa toho ale nevie! Kde napríklad skončil mobilný telefón Moniky?

S Monikiným telefónom manipuloval Petr

Denník Blesk už informoval, že mobil otrávenej Moniky niekoľkokrát vyzváňal. Inokedy bol ale nedostupný, je teda evidentné, že s ním niekto manipuloval. Buď ho zapínal a vypínal, prípadne bol niekde na ceste a strácal signál.

Bol to Petr, alebo polícia? Alebo niekto úplne iný? Server tn.cz vypátral, že s ním celý čas operoval Petr K. Mal ho celú dobu k dispozícii, čerpal z neho informácie, ktoré po ňom chcela egyptská polícia – údajne ho zapínal len vtedy.

Všetky dôkazy vymazal

V mobilných telefónoch sa nachádza veľa položiek – kalendáre, textové správy, e-maily, fotografie, záznamy hovorov a ďalšie podstatné veci. Tak podstatné, že by sa o nich polícia mohla dosť zásadne oprieť pri vyšetrovaní vraždy.

Je snáď možné, že Petr také indície z telefónu vymazal? Alebo ho len zapínal pre potreby polície? To sa asi vzhľadom k doterajším informáciám z Egypta nikdy nikto nedozvie.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy