Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dcéra našla svojho otca po 20-tich rokoch. Cez sociálne siete
Zdielať na

Dcéra našla svojho otca po 20-tich rokoch. Cez sociálne siete

WASHINGTON / Spomenuli ste si v nedeľu na svojho otca? Oslavovali sme totiž Deň otcov, ale slečna, ktorú vám teraz ukážeme, dala sebe aj svojmu otcovi zrejme najväčší dar. Ani jeden z nich až do nedeľného dňa netušil, že sú príbuzní a pritom roky žili tak blízko pri sebe.

Pracovali v rovnakej organizácii

Ako malé dieťa bola Amy Roberson adoptovaná a strávila roky rozmýšľaním o svojich biologických rodičoch. "Keď som bola v puberte, začala som sa zaujímať o ľudí, ktorý mi dali život. Keď vznikli všetky možné sociálne siete, písala som tam mená a dúfala som, že sa objaví niečo. Možno človek, ktorý sa na mňa podobá, alebo možno bude sedieť jeho vek,“ hovorí Amy.

Amy Roberson začala pracovať ako dobrovoľníčka v záchrannom centre v americkom Fenixe. Pomáhať iným jej robilo radosť. V tejto istej organizácii pracoval aj duchovný Will Russel.

Som vaša dcéra

Oboch tam od začiatku niečo ťahalo a cítili, že tam z nejakého dôvodu patria. Obaja tam pracovali ako dobrovoľníci, stretávali tých istých ľudí a robili tú istú prácu. Ale ich cesty sa nestretli. Až kým jedného dňa zazvonil Willovi telefón.

"Počul som hlas, dobrý deň, môžem hovoriť s Andrewom? To ma vrátilo 20 rokov dozadu, odvtedy mi tak nikto nepovedal," hovorí Andrew. "Povedala som, neviem ako vám to mám povedať, ale som vaša dcéra,“ opisuje Amy.

Vzdal sa jej kvôli drogám

"Bol chvíľu úplne ticho a mne srdce bilo veľmi silno," dodáva Amy. "Povedala, prosím povedzte niečo.  A ja som sa prichytil pri tom, ako sa usmievam a hovorím si, že všetko bude v poriadku, " spomína Andrew.

Will sa svojej dcéry pred dvadsiatimi rokmi vzdal, pretože mal v tom čase problémy s drogovou závislosťou. Počas rokov však svoj život úplne zmenil. Začal veriť v Boha a každý deň sa modlil za svoju dcéru.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy