Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Penis na Marse! Vytvorili ho NASA vozidlá...
Zdielať na

Penis na Marse! Vytvorili ho NASA vozidlá...

MARS / Kto by si bol pomyslel, že obrázok brázd NASA vozidiel na Marse vyvolá takú vlnu záujmu! Vedci z NASA si však zrejme neuvedomili, že zverejnený obrázok povrchu červenej planéty pripomína niečo obscénne. Ľudia totiž hneď zareagovali - veď na Marse je penis!

Vedci z NASA najskôr nechápali...

Tak za takýto husársky kúsok by sa nemusel hanbiť nik. Vyjazdené brázdy po pneumatikách jedného (alebo oboch) z NASA výskumných vozidiel pripomínajú mužský pohlavný orgán. Fotografiu so zaujímavým vyobrazením vedľa článkov NASA si všimla webstránka Reddit, ktorá na to okamžite upozornila.

NASA si totiž podľa informácií britských médií najskôr nevedela vysvetliť, prečo má zrazu taký nával užívateľov a dokonca ich mala prestať zvládať. Oficiálne však zatiaľ žiadne stanovisko nebolo vydané...

Penis na Marse

Údajne ide o skutočný obrázok povrchu červenej planéty a vyobrazenie mali zanechať pneumatiky vozidla Opportunity alebo Spirit, alebo obe naraz. Tieto na Marse pristáli už pred deviatimi rokmi a vedcom mali pomáhať hľadať na Marse známky života. Spirit sa však koncom roka 2009 zasekol na neznámom mieste a posledná komunikácia s ním je zaznemananá na začiatku roka 2010. Opportunity brázdi povrch Marsu ďalej podľa mapy, ktoré určujú zo Zeme výskumníci.

Zatiaľ nie je jasné, kedy bol obrázok zachytený, ani ktorým z vozidiel. Úsmevy na tvárach užívateľov však stále vyvoláva...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

NASA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy