Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V Tatrách udrel do manželov (52, 57) blesk! Obaja sú zranení
Zdielať na

V Tatrách udrel do manželov (52, 57) blesk! Obaja sú zranení

Aj napriek tomu, že bola vydaná výstraha pred búrkami, dvaja turisti - manželia sa rozhodli pre výlet do Tatier. To sa im nevyplatilo. Hrmenie a silné búrky si vyžiadali svoju daň. Do manželov udrel blesk. Zatiaľ čo žena sa zranila ľahko, muž leží v nemocnici v kritickom stave! Na mieste bol aj reportér Peter Dzurilla.

Do Tatier aj napriek varovaniam

Podľa informácií Dzurillu sa manželia vybrali v poľskej časti Tatier na výlet okolo šiestej hodiny večer. To a varovanie, ktoré bolo vydané pred búrkami, ich dobrodružstvo malo zastaviť. Nad týmto nešťastným rozhodnutím krútil hlavou aj horský vodca v Tatrách.

Manžel je v kritickom stave

Keď sa manželia dostali do Kościeliskej doliny, udrel do nich blesk. Zasahovať musel aj vrtuľník poľskej záchrannej služby, manželov previezol do nemocnice v Zakopanom. Zatiaľ čo žena utrpela ľahšie zranenia, muž sa zranil ťažko a leží v kritickom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"Muža dokonca dlhší čas resuscitovali, podľa ľudí zo záchranného oddielu sú jeho vyhliadky veľmi zlé, momentálne sa ale oňho starajú na intenzívke," informoval aj reportér Dzurilla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy