Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Môj dedo bol Adolf Hitler, tvrdí Francúz Philippe (56).
Zdielať na

Môj dedo bol Adolf Hitler, tvrdí Francúz Philippe (56).

Päťdesiatšesťročný Philippe Loret z Fracúzska tvrdí, že je vnukom Adolfa Hitlera. Ten mal splodiť Loretovho otca Jeana Marieho s Philippovou babičkou Charlotte. Dôkazom vzťahu medzi nacistickými vodcom a Charlotte ma byť ich portrét s Adolfom Hitlerom.

Nevedeli sme, ako reagovať

Obraz vraj Francúzska dostala darom. S Hitlerom sa vyspala a počala s ním nemanželské dieťa, ktorému dala meno Jean Marie. Ten sám mal 6 detí, ktorým podľa Philippeho raz rezradil, že ich dedkom je Adolf Hitler. 

"Zrazu zavládlo ticho. Nikto netušil, čo má povedať. Nevedeli sme, ako reagovať," spomína Loret na chvíľu, keď sa dozvedel, že jeho dedom je neslávne zosnulý vodca Tretej ríše.

Zdedil po ňom rukopis

Jean Marie nikdy nepochyboval o tom, že je Hitlerovým synom. Na povale svojho domu vraj našiel odkaz - obraz svojej matky Charlotte podpísaný Hitlerom. Vo svojej knihe "Meno tvojho otca bolo Hitler" Jean Marie píše, že sa jeho matka s vojakom menom Hitler spustila v roku 1917 po jednej nočnej oslave. 

Právnik Francois Gibault potvrdil parížskemu magazímu Le Point, že jeho zosnulý mandant Jean Marie mal rovnakú krvnú skupinu ako Hitler a že po ňom zdedil aj rukopis.

Nacistická pieseň na ORF

Horst-Wessel-Lied alebo Pieseň Horsta Wessela je pieseň, pod ktorou pochodovali v dobách nacistického režimu jednotky SA. A práve táto pieseň sa minulý rok dostala do vysielania rakúskeho verejnoprávneho rozhlasu ORF. Pustili ju počas talentovej súťaže Veľká šanca. Propagácia nacizmu je pritom v Rakúsku trestným činom... TU JE UKÁŽKA.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy