Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Jasnej sa lyžovalo v bikinách, jar sa blíži
Zdielať na

V Jasnej sa lyžovalo v bikinách, jar sa blíži

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Možno si to ani mnohí neuvedomujú, ale jar je predo dvermi. Aj na Chopku sa zjarnievalo, lyžiari odhodili zimné oblečenie. Keby len to, viacerí odhodili aj zábrany a na svah sa vybrali tak, ako by ste to veru nečakali. A zatiaľčo sa na zasneženom Chopku lyžuje, pod Chopkom sa už veselo bicykluje, či preháňa na kolieskových korčuliach.

Teplota bola málo nad nulou, od zimy sa triasli aj zvieratá, ale takmer stovke nadšencov sporo odetého lyžovania to však neprekážalo. Lyžiari, ktorí nemali  guráž ísť do plaviek, len oči otvárali. Bolo na čo pozerať. "Chalani boli niektorí dobrí, to bolo vidno, že si pestovali tie brušká, niektorí zas veľké bruchá," povedala redaktorka topstar Erika Barkolová.

"Zjazdom v bikinách sa v Jasnej odštartovala jarná lyžovačka a snehové podmienky sú stále výborné," hovorí riaditeľka marketingu Jasná Nízke Tatry Sylvia Artzová. "Jar je tu, my sme na zimu zvyknutí, ale už jar cítiť, kvietky nám kvitnú v záhrade," dodáva obyvateľ Liptovského Mikuláša. 

Súvisiace články