Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Bobrovníku varil Junior s Marekom. Hľadali súťažiacich do Moja mama varí lepšie ako tvoja
Zdielať na

V Bobrovníku varil Junior s Marekom. Hľadali súťažiacich do Moja mama varí lepšie ako tvoja

LIPTOV / V Bobrovníku pri Liptovskej Mare varil svoje špeciality Junior a nebol sám. V tíme mal aj Mareka Orta. Kuchára, ktorý získal množstvo medailí na svetových kulinárskych súťažiach. Obaja účinkujú v programe Moja mama verí lepšie ako tvoja...

Všetci ľudia, ktorí na kasting prišli chceli ukázať svoje kuchárske kvality v šou  Moja mam varí lepšia ako tvoja. "Určite nás prekvapilo, že prišli ľudia z celého Slovenska - zo Šale, Michaloviec, Bystrice - veľmi sa tešíme," povedala redaktorka šou Silvia Halušicová.

Nálada na kastingu bola veľmi priateľská a prvotná tréma rýchlo zmizla. "Sme budúci švagrovia, prihlásil som sa, aby som videl, ako vie dobre variť," hovorili súťažiaci. 

"Teraz sa už dostávame do momentu, že už pozerajú tú reláciu dlhšie, vedia, že majú byť recepty jednoduchšie. Keď som počúval,tak drgali do seba, no vidíš, môžu byť aj halušky, len musia byť vyladené. Takže aj taktiku majú," povedal moderátor Junior.

 Ak ste kasting nestihli, nemusíte byť smutní. Kastingy ešte budú. "Kastingy bývajú často. Nikedy aj dvakrát do mesiaca, určite treba sledovať TV JOJ, náš facebook a net a dozviete sa miesto a čas konania," dodáva Halušicová.

Zdielať na

Súvisiace články