Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na Sĺňave našli telo ženy, pátral aj vrtuľník
Zdielať na
Trnava

Na Sĺňave našli telo ženy, pátral aj vrtuľník

SĹŇAVA / Na priehrade Sĺňava neďaleko Piešťan našli telo. Bolo v strede vodnej plochy. Na mieste zasahovali aj záchranári Komplexnej centrálnej služby z Gabčíkova.

Polícia do akcie nasadila aj vrtuľník ministerstva vnútra. Podľa hovorkyne trnavskej krajskej polície Martiny Kredatusovej ide o ženské telo, momentálne čakajú na príchod obhliadajúceho lekára. 

Polícia síce ešte oficiálne nepotvrdila, že ide o hľadanú Máriu, no reakcia jej manžela, ktorému telo ukázali, bola veľavravná.   

Po vytiahnutí tela na breh polícia priestor okamžite uzavrela páskami. Približne polhodinu na to, prišiel na miesto manžel nezvestnej Marie Fox. 

Po tom, ako mu policajti ukázali nájdené telo sa muž psychicky zrútil a museli ho ošetriť v sanitke. Z jeho reakcie je zrejmé, že opoznal svoju nezvestnú manželku Máriu. Podľa zdroja TV JOJ blízkeho policajnému vyšetrovaniu, identifikoval svadobnú obrúčku na prste nebohej. Polícia zatiaľ totožnosť mŕtvej ženy nepotvrdila.

Tridsaťosemročná Mária odišla v nedeľu ráno (14.augusta) z domu s tým, že si ide zabehať na hrádzu v Piešťanoch. Odvtedy sa mladá žena nikomu neozvala a nikto o nej nič nevie. Pri sebe nemá mobilný telefón. 

Od skorého rána po matke pátra rodina a kamaráti. O pomoc prosia ľudí aj na sociálnej sieti. Jej manžel je Američan a komunikuje len po anglicky. Preto mu pomáhajú blízki kamaráti.

"Môžem potvrdiť, že po Márii Fox bolo vyhlásené pátranie a polícia po tejto žene pátra," povedala minulý týždeň hovorkyňa trnavskej krajskej polície Martina Kredatusová. 

Súvisiace články