Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kuriózna vlámačka! Zlodej sa najedol, opral bielizeň a potom si pospal
Zdielať na

Kuriózna vlámačka! Zlodej sa najedol, opral bielizeň a potom si pospal

TRENČÍN / Nenapraviteľný zlodej Roman (32) sa vlámal do rodinného domu. Nebolo by na tom nič zvláštne, ak by sa nesprával ako doma. A to doslovne.

Romana len pred deviatimi dňami prepustili z väzenia. Dlho mu vzorné správanie nevydržalo a za bieleho dňa sa vlámal do rodinného domu, ktorého majiteľ bol v tom čase na návšteve. "Roman rozbil sklenú výplň balkónových dverí na prízemí rodinného domu a vošiel dnu," opisuje vlámanie Elena Antalová, hovorkyňa policajného zboru v Trenčíne. 

Pri vchode sa zlodej slušne vyzul a potom si to namieril rovno do kuchyne, kde sa najedol. Majiteľ prezrádza, čo 32-ročnému najviredakciaac chutilo, "zemiaky nejedol, ale údeného si dal".

Pri jedle to nezostalo, zlodej má aj dobré hygienické návyky."Pozerám, práčka zapnutá, veď ja som si nepral. Pozerám a toto nie je moje prádlo," hovorí stále prekvapený dôchodca. Ten sa po návrate z návštevy nevedel dostať do domu. Všetky zámky mali z druhej strany zasunutý kľuč. Majiteľ hneď kontaktoval políciu, ktorá na miesto prišla do pár minút. "V dome ho po niekoľkých hodinách zadržala hliadka. Romana našli zamknutého a spiaceho v spálni rodinného domu," informuje Antalová. 

Romana pre jeho trestnú minulosť zadržali a sudca ho poslal do vyšetrovacej väzby. "V minulosti bol 11-krát súdne trestaný, prevažne za majetkovú trestnú činnosť. Naposledy trikrát za porušovanie domovej slobody," k prípadu sa vyjadruje hovorca krajského súdu Roman Tarabus.

Zaujímavé je, že majiteľovi nič neukradol. Okrem údeného, nič nezmizlo.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy