Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Novom Meste sa zrazili tri autá. Medzi zranenými je tehotná žena
Zdielať na

Pri Novom Meste sa zrazili tri autá. Medzi zranenými je tehotná žena

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Úsek cesty medzi Novým Mestom nad Váhom a Starou Turou museli na niekoľko hodín uzavrieť. Dôvodom bola vážna dopravná nehoda troch áut. Nárazy boli také silné, že dve autá skončili prevrátené na streche. Medzi zranenými osobami bola i tehotná žena.

Nehodu pri Novom Meste nad Váhom zapríčinil mladý vodič, ktorý sa vracal domov z práce zo 100 kilometrov vzdialenej Handlovej. Únava ho však zmohla ešte za volantom. "Dvadsaťosemročný vodič jazdil na aute značky Citroën, pričom pred obcou Bzince pod Javorinou pravdepodobne dostal mikrospánok a následne narazil do oprotiidúcich áut značky Škoda a Mazda," informuje hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Obe autá riadili ženy a zrážke sa nemali šancu vyhnúť. Štyridsaťštyriročná vodička Fabie sa s vozidlom prevratila na strechu. Tridsaťtriročná žena za volantom Mazdy náraz ustála. Na streche skončil aj vinník nehody so svojím strieborným Citroënom.

 V jednom z áut sa viezla aj tehotná žena. "Osoby, ktoré vyšli z vozidiel za pomoci svedkov nehody sme prezreli, zistili sme rozsah zranení u dvoch osôb a na miesto sme povolali sanitné vozidlá," povedal hasič Marián Žitňanský. 

Účastníci nehody neutrpeli život ohrozujúce zranenia. Rozhodlo zrejme to, že všetci boli riadne pripútaní. Tehotnú 33-ročnú ženu previezli na pozorovanie do trenčianskej nemocnice. 

Zdielať na

Súvisiace články