Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po zrazenom motorkárovi (†27) ostala tehotná vdova (25)
Zdielať na

Po zrazenom motorkárovi (†27) ostala tehotná vdova (25)

PEZINOK / Motorkári sa rozhodli, že pomôžu tehotnej Dominike, ktorá prišla v pondelok večer o milovaného muža, 27-ročného Mareka. Toho na ceste neďaleko Modry zrazil neznámy vodič.

Motorkári sa rozhodli vdove, ktorá ostala po 27-ročnom Marekovi, pomôcť a vytvorili transparentný účet, na ktorý pre ňu zbierajú peniaze. Keďže onedlho porodí dieťatko, peniaze ako slobodná matka bude určite potrebovať. 

Tá pridala na Facebook aj odkaz pre vodiča. "Dúfam, že si toto prečíta hlavne ten, komu je to určené. Vodič bez charakteru, ktorý v pondelok 13. júna ušiel z miesta nehody bez poskytnutia pomoci zranenému. Dúfam, že jeho nezodpovednosť už nikdy nebude mať tak tragické následky a každý deň  sa bude prebúdzať s vedomím, že zo mňa spravil v 25 rokoch vdovu a môjho nenarodeného syna, pripravil týždeň pre pôrodom o otca." VIAC TU.

Motorkárovi nepomohli

Nehoda sa stala okolo 18:00 hodiny neďaleko Modry na križovatke v smere na Harmóniu. Okoloidúci našli ležať na ceste telo 27-ročného Mareka s ťažkými zraneniami. Podľa polície z doposiaľ neznámych príčin vodič spadol z motorky značky Honda na zem, pričom pravdepodobne po páde došlo k nárazu do zadnej časti neznámeho vozidla.

Vodič, ktorý nehodu spôsobil, nezostal na mieste a pokračoval v jazde ďalej. Polícia sa preto v rámci vyšetrovania okolností tejto tragickej nehody obracia na verejnosť s prosbou o pomoc.

Vyšetrovateľ už v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci. V prípade, že sa podarí vodiča zadržať, hrozí mu niekoľkoročné väzenie.

Téme sa venuje redaktor Juraj Hajdin:

Najčítanejšie správy