Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Motorkár zomrel po zrážke s autom, vodič ušiel
Zdielať na

Motorkár zomrel po zrážke s autom, vodič ušiel

PEZINOK / V Pezinku prišiel o život mladý motorkár. Vodič, ktorý do neho narazil, z miesta nehody ušiel. Polícia pátra po svedkoch. Ak ste boli na mieste, kontaktujte políciu na čísle 158.

Nehoda sa stala okolo 6-tej hodiny podvečer neďaleko Modry na križovatke v smere na Harmóniu.

Okoloidúci našli ležať na ceste telo 27-ročného Mareka s ťažkými zraneniami. Podľa polície z doposiaľ neznámych príčin vodič spadol z motorky značky Honda na zem, pričom pravdepodobne po páde došlo k nárazu do zadnej časti neznámeho vozidla.

Zomrel na mieste

"Dvadsaťsedemročného muža záchranári po príchode na miesto ešte niekoľko desiatok minút oživovali, neúspešne. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informuje hovorca OS ZZS Boris Chmel.

Vodič, ktorý nehodu spôsobil, nezostal na mieste a pokračoval v jazde ďalej. Polícia sa preto v rámci vyšetrovania okolností tejto tragickej nehody obracia na verejnosť s prosbou o pomoc.

Vyšetrovateľ už v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci. V prípade, že sa podarí vodiča zadržať, hrozí mu niekoľkoročné väzenie.

Na mieste bol redaktor Juraj Hajdin:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy