Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Štvorkilometrová naháňačka motorkára. Slavo havaroval a zlomil si nohu
Zdielať na

Štvorkilometrová naháňačka motorkára. Slavo havaroval a zlomil si nohu

HINCOVCE / Spišskonovoveskí PMJčkári sa ponáhľali na zákrok do Krompách. Pri Spišskom Hrušove si všimli podozrivého motorkára. Keďže muž nereagoval na policajné výzvy, začala sa štvorkilometrová naháňačka.

Namiesto toho, aby sa mladík policajnému autu so zapnutými majákmi na ceste uhol, pridal pred mužmi zákona plyn. Hliadku zaujalo, že na motorke nemá evidenčné čísla a že im začal unikať. Začali ho preto naháňať až po obec Hincovce. Podľa svedkov pri odbočení na bočnú cestu skoro zranil hrajúce sa deti na ulici.

"On išiel pred nimi, oni za ním a potom nabúral do brány. Či zle šoféroval, či si nevypil, to už neviem," hovorí svedok Stanislav.

Zlomená noha

Akcia nárazom motorky do brány neskončila. Slavo sa potom rozbehol preč, no policajtom neušiel. Po pár metroch ho chytili.

Motorkár si pri nehode zranil nohu. "Aj záchranka potom dorazila, lebo mal zranenú nohu," potvrdzuje Stanislav.

Po ošetrení vzali záchranári vodiča do krompašskej nemocnice. Policajti ich sprevádzali.

"Priviezli k nám pacienta, ktorý sa zranil pri nehode. Našťastie jeho zranenia neboli natoľko vážne a tak sme ho po vyšetrení prepustili do domácej starostlivosti," potvrdila hovorkyňa nemocnice Radka Miloševská.

Bez vodičáku

Motorkár z nehody vyviazol so zlomenou nohou. Slavo pred políciou utekal, pretože nielen že nemal značky, nemal ani vodičák. Alkohol policajti uňho nezistili.

Štvorkilometrová naháňačka motorkára. Slavo havaroval a zlomil si nohu, pozrite si reportáž:

Najčítanejšie správy