Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Razia na východe. Kukláči prehľadávali policajta
Zdielať na

Razia na východe. Kukláči prehľadávali policajta

HUMENNÉ / Obyvatelia pokojnej bytovky v Humennom zažili prebudenie, ktoré si budú dlho pamätať. Jeden z bytov obsadili kukláči vyzbrojení automatickými zbraňami. Podľa susedov prehľadali byt policajta. Ministerstvo vnútra na prípad uvalilo informačné embargo.

Nik netušil, čo sa vlastne deje. Razia mala pokojný priebeh. Ľudia videli len pohyb po zuby ozbrojených kukláčov. Podľa susedov boli v byte, kde bývajú manželia, spolu so svojimi dvoma deťmi. "On u polície robí, neviem, či niekedy Ulič, Sobrance, u tej cudzineckej alebo pohraničnej," hovoria susedia. 
Či naozaj ide o príslušníka policajného zboru, ministerstvo vnútra zatiaľ nekomentuje. No o tom, že ide o osobu, ktorá má s políciou niečo spoločné, svedčí aj oficiálne vyjadrenie.

"Môžeme potvrdiť, že vecou sa zoberá Inšpekcia ministerstva vnútra," informuje hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. Po celý čas bol prítomný aj muž s putami na rukách. Polícia neprezradila, v akej veci a či vôbec začala trestné stíhanie. Po prehľadaní auta muž odchádzal v sprievode kukláčov. Pred nastúpením do policajnej dodávky mu prekryli oči. Potom v kolóne z Humenného odišli,

Súvisiace články

Najčítanejšie správy