Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Miesto oslavy dostal bitku! Za všetko môže pálenka
Zdielať na

Miesto oslavy dostal bitku! Za všetko môže pálenka

ČIČAVA / Narodeninová oslava v okrese Vranov nad Topľou sa skončila bitkou. Oslávenec dokonca musel navštíviť lekára, jeho príbuzný skončil na policajnej stanici.

Oslava narodenín v obci Čičava, nedopadla najšťastnejšie. Oslávenec Milan dopadol v nemocnici so zlomenou rukou. K roztržke došlo pred domom, kde sedeli viacerí miestni. Na ulici bol krik a medzi príbuznými došlo k hádke. Po ostrých slovách vytiahol 41-ročný Miroslav na Milana palicu a udrel ho do ruky. 

Hádku spôsobil alkohol. Popíjať sa začalo hneď od začiatku, nikto nečakal aký koniec to bude mať. Presný dôvod bitky si už Milan nepamätá. Chcel iba osláviť narodeniny s rodinou. "Keď človek má vypité, nevie čo robí, ale potom banuje. Na druhý deň jeden k druhému prepáč, prepáč," opisuje situáciu suseda.

Zatiaľ čo oslávenec skončil v nemocnici, Miroslav na policajnej stanici. "V tomto prípade došlo k trestnému činu ublíženia na zdraví a k trestnému činu výtržníctva," informuje Jana Migaľová, hovorkyňa PZ Prešov. Miroslav tak oľutuje, že ho premohol alkohol a napriek tomu, že si na dôvod svojho konania nepamätá, ponesie za to dôsledky. "Na základe dôkaznej situácie bolo z uvedených trestných činov vznesené obvinenie Miroslavovi. Momentálne je stíhaný na slobode," informuje o ďalšom postupe Migaľová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy