Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Obiehanie sa skončilo nehodou
Zdielať na

Obiehanie sa skončilo nehodou

BREZOVÁ POD BRADLOM / Vážna nehoda sa stala v pondelok podvečer v Brezovej pod Bradlom v Myjavskom okrese. Dvadsaťdvaročný vodič Volkswagenu predbiehal dve pred ním idúce auta, zišiel z cesty, vbehol na pole a odtiaľ vletel medzi stromy.

"Dvadsaťdvaročný vodič predchádzal dve pred ním jazdiace autá, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam," povedala hovorkyňa trenčiankej polície Elena Antalová.

Matúš v aute viezol tri dievčatá. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 20-ročná Nikoleta, ktorá sedela vpredu, je ťažko zranená, ľahko sa zranila 17-ročná tínedžerka, tretia 20-ročná dievčina vyviazla bez zranení.

Vodiča zo zničeného auta previezol vrtuľník do nitrianskej nemocnice. Najhoršie je na tom vodič, ktorého museli ihneď operovať. Do Myjavy po neho prišiel vrtuľník. "Dvadsaťdvaročný muž utrpel úraz hlavy a bol leteckými záchranármi transportovaný do nemocnice v Nitre. Ďalšie dve mladé ženy vo veku 20 a 16 rokov utrpeli úraz chrbtice a tie boli transportované do nemocnice v Myjave.“ povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Vodičom áut Toyota Corolla a Fabia, ktoré mladík predbiehal, sa nič nestalo. Škody na VW vyčíslili na 10-tisíc eur. Matúšovi odobrali krv na zistenie alkoholu. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy