Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri kolízii troch áut zahynula na východe žena
Zdielať na

Pri kolízii troch áut zahynula na východe žena

LADA / Zrážka troch áut na východe Slovenska sa skončila tragicky. O život prišla 66-ročná žena, ktorá sedela na sedadle spolujazdca. Stalo sa to v dedine Lada. Podľa prvotných informácií sa pod nehodu podpísalo nebezpečné predbiehanie.

Podľa miestnych obyvateľov 46-ročný vodič s vranovským evidenčným číslom predbiehal a nestihol sa zaradiť. V dedine sa čelne zrazil s oprotiidúcou Fabiou. Za volantom sedel 65-ročný Július a vedľa neho o rok staršia Emília. "Po príchode na miesto zásahu bolo zistené, že  v jednom vozidle sú dve osoby, u jednej osoby bol skonštatovaný exitus," opisuje veliteľ zásahu  Ľubomír Toďor.

Emília naposledy vydýchla v aute na mieste nehody. Vodičovi museli z auta pomáhať hasiči. Skončil v nemocnici.Do nemocnice previezli aj vodiča auta, ktoré išlo v protismere. Vodičovi tretieho auta, ktoré išlo za Fabiou, sa nič nestalo. Záchranári ho ošetrili len na mieste. "Do nemocnice boli privezení dvaja pacienti. Jeden je hospitalizovaný, druhý stále na ošetrení," informuje hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.


Pre nehodu sa z oboch strán tvorili kolóny. Tie boli už také dlhé, že policajti museli autá odkláňať na obchádzkové trasy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy