Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bratislavčan, ktorý dobodal muža, už čelí obvineniu
Zdielať na

Bratislavčan, ktorý dobodal muža, už čelí obvineniu

BRATISLAVA / Za vraždu 34-ročného muža, ktorého počas hádky dobodal 42-ročný Bratislavčan čelí teraz obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Polícia zverejnila ďalšie informácie k prípadu dobodaného muža v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. Prípad už neriešia ako zabitie, ale vraždu. Padlo už aj obvinenie. 

Nočná hádka dvoch mužov, ktorá v noci z piatka na sobotu skončila tragicky má svoju dohru. "Vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zborou v Bratislave bol na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vznesené obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 42-ročnému Marekovi K. z Bratislavy," hovorí Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Hádka, ktorá sa strhla medzi 42-ročným Marekom K. a 34-ročným Martinom sa skončila opakovaným pobodaním do viacerých častí tela. K hádke došlo pred jedným z domov na Domašskej ulici v Bratislave. Podľa informácií spájala dvoch mužov žena, Marekova súčasná priateľka. 

34-ročný muž utrpel úrazovo-krvácavý šok, ktorému na mieste podľahol. Mareka K. zadržala policajná hliadka krátko po čine v jednom z bytov na Píniovej ulici. Vyšetrovateľ už spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy