Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
František sexuálne obťažoval Andreu, jej priateľ zaútočil žehličkou
Zdielať na

František sexuálne obťažoval Andreu, jej priateľ zaútočil žehličkou

SLOVINKY / V obci Slovinky (okres Spišská Nová Ves) mali rušnú noc. Stretnutie dvoch mužov v byte ženy sa skončilo krvavou ranou na tvári dôchodcu. Pravdepodobne mu ju spôsobil priateľ ženy. Podľa Andrey si ju len priateľ chránil pred útokom 68-ročného Františka.

Andrea spala vo svojej izbe. Nechala otvorené dvere pre priateľa Emila. Namiesto toho do izby vošiel František. Podľa Andrey prišiel dôchodca do jej domu nezvane a bol poriadne nechutný. "Začal ma obťažovať pri posteli, lebo som mala aj roztrhnutú bundu. Kľačal pri posteli a mi vravel, že poď ma Andrejka vyf****ť. A do toho prišiel môj priateľ," opisuje Andrea.

Začala sa medzi ním a dôchodcom Františkom roztržka. To, že dôchodca dával Andrei nechutné návrhy, potvrdili aj susedia. Ten od Emila mal podľa informácií televízie JOJ dostať ranu žehličkou do tváre. Žena tvrdí, že žehličku po útoku našla na inom mieste ako bola pred tým položená a tiež bola rozbitá. Podľa nej chytil prvý žehličku do ruky dôchodca a jej Emil sa už iba bránil tým že mu žehličku vytrhol.

Po útoku bol František pri vedomí a odviezli ho záchranári do nemocnice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy