Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia prosí o pomoc pri hľadaní súrodencov
Zdielať na

Polícia prosí o pomoc pri hľadaní súrodencov

NOVÉ ZÁMKY / Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestných súrodencoch, 15-ročnom Júliusovi Mattovi a 14-ročnej Daniele Matovej. Tí v sobotu, 25. novembra, okolo polnoci odišli z prechodného bydliska v obci Obid v okrese Nové Zámky.

"Z ničoho nič deti mi ušli, ona zobrala aj baterku, možno išla sama až na stanicu, lebo tu sa stretli, ja neviem, vstanem ráno, ona nie je v posteli," vraví nešťastná Dana Duždová, matka nezvestných detí. 

Matka je presvedčená, že za ich zmiznutím je brat Júliusovej priateľky. "Mala tu brata, 36-ročného, a oni sa dačo nahovárali, nič som nevedela o tom, zrazu že ju chce, 14-ročnú, za ňou chodil, rozprávali potajomky," hovorí zúfala Dana. 

Daniela je asi 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má dlhé čierne vlasy po pás a hnedé oči. Oblečenú mala čiernu mikinu, čierne legíny, červeno-čiernu bundu, čierny šál a obuté mala čierne čižmy.

Pätnásťročný Július je asi 168 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke čierne vlasy a hnedé oči. Má jazvu na ľavej ruke pri prstoch a na ľavej strane hrudníka má vytetované srdce. Oblečený mal čierny kabát, čierny pulóver, modré rifle a obuté mal modré športové topánky. Obaja hovoria slovensky a rómsky a pasívne ovládajú aj maďarčinu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, možno oznámiť na linke 158.

Polícia v minulosti hľadala aj 16-ročnú tínedžerku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy