Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po mrazivej noci našiel nehybné telo kamaráta. Deň predtým vydával zvláštne zvuky
Zdielať na
Nitra

Po mrazivej noci našiel nehybné telo kamaráta. Deň predtým vydával zvláštne zvuky

KOMÁRNO / V pondelok ráno, po mrazivej noci, našiel nehybné telo muža jeho kamarát. Neozýval sa zo svojho príbytku. Na mieste zasahovali záchranári, hasiči aj policajti.

Upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

Kamarát prišiel navštíviť ráno 53-ročného Tomáša. Keď vošiel dovnútra do jeho príbytku, našiel ho bez známok života. "Neviem, ja som bol vedľa u kamaráta, a on včera večer keď som tu bol, tak sa trápil a ráno už sa neozval. Nemal vypité, lebo piť nebolo čo," povedal kamarát mŕtveho Tomáš. 

Tomáš prebýval v úzkom prístrešku, nalepenom na plechovú garáž na jednom z komárňanských sídlisk, v nedeľu večer vraj vydával zvláštne zvuky. Počul ho sused z plechovej garáže, ktorá tiež slúži útočisko. Ten v pondelok nevyšiel ani na príchod hasičov a záchranárov.

"Policajný zbor nás vyžiadal na výpomoc pri vytiahnutí osoby z úzkeho priestoru. Bolo potrebné uvoľniť niektoré veci, aby sme mohli odtiaľ túto osobu vytiahnuť," povedal hasič Jiří Řáda. Tomáša našiel kamarát vedľa postele, ktorú mal v zadnej časti úzkej prístavby, na mieste zasahovala aj polícia.

Teplota v Komárne dnes klesla pod bod mrazu, to či muž zomrel na podchladenie, ale z iného dôvodu, ukáže až pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy