Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajtom niekto prepichuje pneumatiky
Zdielať na
Nitra

Policajtom niekto prepichuje pneumatiky

NITRA / Policajtom, ktorí sú v nočnej službe, niekto neustále prepichuje pneumatiky na súkromných autách. Páchateľ už takto zničil 20 vozidiel. Deje sa to na parkovisku pred Okresným riaditeľstvom polície.

Prvýkrát si poškodené pneumatiky na súkromných autách policajti našli koncom septembra. Pneumatiky boli prepichnuté na piatich vozidlách. Páchateľ vyčíňal v noci počas toho, ako boli ich majitelia v službe. Nepríjemné prekvapenie čakalo na službukonajúcich policajtov v nočnej aj v polovici októbra. Ráno mali opäť poškodené pneumatiky. Škoda sa v tomto prípade vyšplhala na 1 400 eur. Poškodených bolo 5 vozidiel.

Dnes sa odohral rovnaký scenár, ako v predchádzajúcich dvoch prípadoch. Kolesá boli zničené až na 10 autách. Jedno z nich je policajné. "V tomto prípade bola škoda vyčíslená až na 2 500 eur." povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová. Majitelia áut si to, čo sa deje, vysvetliť nevedia. Nikdy totiž nemá auto poškodené konkrétny policajt, ale vandal útočí na všetkých. Policajti po páchateľovi, ktorý už zničil desiatky pneumatík, pátrajú a hrozí mu 3 až 8 rokov väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy