Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dve noci, dve brutálne bitky. Páchatelia použili teleskopický obušok
Zdielať na

Dve noci, dve brutálne bitky. Páchatelia použili teleskopický obušok

ŠAĽA / Dve brutálne bitky a niekoľko zranených. To všetko sa stalo v priebehu dvoch nocí v Šali. V prvom prípade mladíka do krvi dobili s teleskopickým obuškom. Z druhej bitky zas mladá žena vyviazla s otrasom mozgu.

Dvadsaťjedenročný mladík má po incidente zranenú hlavu a po celom tele modriny. Dvadsaťriročná žena má okrem iného modriny po celej tvári. Prvá brutálna bitka sa stala z piatka na sobotu, 23-ročného mladíka napadli potom ako vychádzal z podniku. Mladý muž, je z útoku v šoku. Povedal, že sa na neho vrhli z ničoho nič traja muži a dobili ho do bezvedomia. "Vytiahol teleskopický obušok a udieral ho do oblasti hlavy," povedala svedkyňa.

Okrem zraneného mladíka vraj niekoľko rán dostali aj dvaja kamaráti. Útočníkov policajti zadržali. Jedného z nich, 17-ročného mladíka, už aj obvinili. Návrh na väzbu však neprešiel a je na slobode.

Prešlo iba niekoľko hodín a pred podnikom sa stala ďalšia brutálna bitka, v tomto prípade páchatelia nemali problém napadnúť aj ženy. "Ako sme vzchádzali von sme si všimli, že z toalety vychádza skupinka Rómov početná asi 10-15," opisuje napadnutá žena. Na partiu útočníci pokrikovali a po ich upozornení ich začali biť.

"Päsťami a vždy keď som spadla na zem, tak do mňa kopali, bolo to dosť brutálne - 3 chlapi na ženu," hovorí napadnutá žena. Pri útoku partia zbila aj dvoch známych napadnutej ženy a najhoršie skončila kamarátka. "V tomto prípade polícia ešte nikoho neobvinila," povedala hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy