Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Auto zostalo visieť na moste. Šofér nafúkal viac ako 2 promile
Zdielať na

Auto zostalo visieť na moste. Šofér nafúkal viac ako 2 promile

MICHALOVCE / Na ceste medzi Michalovcami a Zemplínskou Šíravou sa v nedeľu ráno stala kuriózna nehoda. Auto zostalo visieť na moste.

Vodič vyšiel na stredový ostrovček, na moste sa zakliesnil o zábradlie a zostal visieť na moste vo výške asi 10 metrov. Hasiči ho museli z auta vyslobodzovať cez okno, celý čas bol pri vedomí. Nemal vážne poranenia, no podľa informácií televízie JOJ nafúkal 2 promile. Muža previezli do nemocnice.

noviny.sk

Ešte pred príchodom záchranných zložiek sa vodičovi ponáhľali na pomoc traja mladí rybári. Jeho reakcia ich ale poriadne prekvapila. "Pán chcel s autom vycúvať a aby sme nikoho nevolali, lebo je v poriadku," opisuje svedok nehody. 

Auto ešte pravdepodobne okoloidúci zafixovali, aby sa nezosunulo ešte nižšie pomocou ťažného lana. Bez ich pomoci sa auto mohlo zrútiť z výšky približne desiatich metrov. Hasiči ho po príchode ešte zabezpečili a až následne sa pustili do vyslobodzovania zraneného vodiča. "Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,98 stotín promile. Bol umiestnený do cely policajného zaistenia," informuje hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová. 

Pozrite si tiež staršiu nehodu, ktorá sa stala na východe a taktiež ju môžeme nazvať kurióznou:

Najčítanejšie správy