Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V ortopedickej ordinácii zaútočili na lekára. Zápasili 20 minút
Zdielať na

V ortopedickej ordinácii zaútočili na lekára. Zápasili 20 minút

KOŠICE / Na poliklinike Sever v Košiciach došlo ku krvavému útoku. Podľa informácií TV JOJ sa incident odohral v ortopedickej ambulancii.

Ku krvavému incidentu došlo v ortopedickej ambulancii. Muži spolu podľa informácií TV JOJ zápasili viac ako 20 minút. Lekár podľa informácií TV JOJ ambulanciu od ortopedičky len nedávno kúpil. Doktorka mu popoludní zatelefonovala a pozvala ho na schôdzku s vysvetlením, že s ním potrebuje niečo prediskutovať. Keď muž prišiel na polikliniku, v ambulancii ho už žena čakala aj so svojim synom. 

Lekárkin syn mal na muža zaútočiť s kuklou na hlave, pripravený mal paralyzér, obušok a dokonca plynovú pištoľ. Nožom ho porezal na oboch rukách. "Po príchode na mieste bol nájdený lekár ležiaci na vyšetrovacom ležadle pri vedomí, s posádkou komunikoval. Vyšetrením mu zistili viacpočetné rezné rany na oboch rukách a viacpočetné pomliaždeniny na oboch predlaktiach," povedal Igor Krupa, hovorca košickej záchranky.

Do útoku mala byť podľa predbežných informácií zapojená i lekárka. Obaja spolu so synom sa snažili z ambulancie ujsť. Na mieste ich však zadržali policajti. Ordinácia vyzerala ako po brutálnom boji. "Na zemi boli prítomné známky zápasu a množstvo krvi odhadom 200 - 300 ml," povedal Krupa.

Lekárka a jej syn mali len povrchové zranenia.Polícia trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. "Bezprostredne po incidente boli zadržané dve podozrivé osoby, ktoré sú umiestnené v cele policajného zaistenia. V súčasnosti vyšetrovateľ PZ vykonáva potrebné vyšetrovacie úkony v danej trestnej veci a zisťuje bližšie okolnosti. Nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie k prípadu," vyjadrila sa Jana Mesárová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy