Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na východe. Autá sú totálne zdemolované
Zdielať na

Nehoda na východe. Autá sú totálne zdemolované

KOŠICE / Vo štvrtok dopoludnia sa stala na ceste z Košíc do Zdoby dopravná nehoda. Autá do seba narazili čelne.

Po čelnej zrážke zostali manželia vo Felicii zakliesnení. Hoci boli pri vedomí, z auta ich museli dostať hasiči. Podľa informácií televízie JOJ vodič Octavie smeroval zo Zdoby do Košíc, prešiel do protismeru a došlo k zrážke. Zatiaľ čo vodič škody Octavia dokázal z auta vyjsť po vlastných, manželia sa z auta dostať nedokázali. Okoloidúci vodiči privolali na miesto všetky záchranné zložky. Hasiči manželský pár vyslobodili z vraku auta a pomohli ich naložiť do sanitiek.

"Jednotka pomocou hydraulického náradia vyprostila dve silne zakliesnené osoby, tieto sme potom odovzdali záchrannej službe," informuje veliteľ zásahu Tomáš Figura. "Vodič, manžel bol vo vážnom stave, s ťažkým polytraumatizmom v nestabilnom stave prevezený na centrálny príjem, kde, žiaľ, napriek maximálnej snahe personálu, zomrel," povedal hovorca košickej záchranky Igor Krupa.

Jeho manželka má vážne zranený hrudník a ruku, momentálne je hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Záchranári ošetrili i vodiča Octavie. "Autá po čelnej zrážke vyzerajú strašne, na odtiahnutie tých vozidiel budeme musieť použiť špeciálnu techniku," hovorí Jaroslav Kučerov z Asistenčnej služby.

Súvisiace články