Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Oddychoval na chate. Ráno si našiel rozbité auto
Zdielať na

Oddychoval na chate. Ráno si našiel rozbité auto

KOŠICE / Tomáš si šiel oddýchnuť na chatu do Slovenského raja. Ráno si však našiel rozbité auto a žiaden odkaz. Chvíle oddychu tak vystriedala nervozita a sklamanie.

Košičan Tomáš na chatu v Slovenskom raji tak skoro nezabudne. Počas noci z 29. na 30. mája mu niekto na parkovisku v časti Čingov - Zelená lávka zničil jeho čierny Volkswagen Passat. Ráno našiel na parkovisku úplne rozbitú zadnú časť auta.

 S najväčšou pravdepodobnosťou mu doň počas noci niekto narazil. Vinník po čine zbabelo ušiel. Nemal ani toľko súdnosti, aby majiteľovi auta nechal nejaký odkaz.

Náraz bol podľa všetkého dosť silný, pretože Volkswagen po náraze posunulo aj do vedľa stojaceho auta značky Kia. Na prípade pracujú aj spišskonovoveskí dopravní policajti. Tí hľadajú prípadných svedkov tohto incidentu.


"Vodič nezotrval na mieste a z miesta ušiel. Celková škoda predstavuje cca 7 000 eur. Spišskonovoveskí policajti žiadajú prípadných svedkov udalosti, aby sa prihlásili osobne alebo na telefónnom čísle 158," dodal Alexander Szabó, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice.

Súvisiace články