Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Víkend v Petržalke bude plný hviezd! Multižánrový festival svojím programom sľubuje zábavu pre všetkých
Zdielať na

Víkend v Petržalke bude plný hviezd! Multižánrový festival svojím programom sľubuje zábavu pre všetkých

BRATISLAVA / Nový školský rok začne na najväčšom bratislavskom sídlisku prvým ročníkom Petržalského festivalu. Počas víkendu 7.-8. septembra privíta areál Dostihovej dráhy množstvo účinkujúcich. Vystúpi napríklad Rytmus, ale aj No Name či detská skupina Fíha Tralala i Miro Jaroš.

Multižánrový festival svojím rôznorodým programom sľubuje zábavu pre všetky vekové skupiny. Na jednom mieste sa zídu najobľúbenejší hudobní interpreti všetkých generácii, dobré jedlo, ale aj šport a bohaté sprievodné programy i gastro zóna. Z hudobných hviezd si vypočujete aj Majka Spirita z H16, Polemic, Ega, Gladiátor, Medial Banana, mladšie ročníky určite zaujme koncertom Sima či Tereza Mašková a mnoho ďalších. Bude sa aj športovať. Všetci nadšenci behu sa môžu zapojiť do Petržalskej míle 7.9.2019.

Horúca informácia – zaspieva aj Miro Jaroš

​Fíha Tralala so skupinou Baby Band, Mici a Mňau, kúzelníka Petra Šestáka či šaša Jara v detskom programe, ako prekvapenie, doplní aj Miro Jaroš, ktorý sa tak stáva detským headlinerom. Okrem týchto hudobných vystúpení na deti čaká hudobná rozprávka ľadové kráľovstvo a Do rozorávky s Dory. Prísť môžete skutočne celá rodina, pretože pre dospelých je pripravený rovnako zaujímavý program. Bude to napríklad Rytmus, Ego, Majk Spirit + H16, Sima, ale aj Medial Banana, Polemic či No Name.

Behom k novej tradícii

Bude sa aj športovať. Všetci nadšenci behu sa môžu zapojiť do Petržalskej míle – bežať sa bude v sobotu ráno na Dostihovej dráhe o dĺžke 1 míľa/1600 metrov, 3 míle/4800 metrov a 6 míľ/9600 metrov, na ktorej sa festival aj odštartuje. Súčasťou budú aj detské behy.

Aktivity a lokálne gastro

Okrem hlavného programu na pódiu sa zabavíte aj počas sprievodných aktivít. Deti si môžu zaskákať na nafukovacích atrakciách, zahrať sa v rôznych zónach a oddýchnuť si v chill-out zóne. Vy môžete nakúpiť na remeselnom trhu, pozrieť si športové a tanečné animácie a ochutnať množstvo dobrôt v gastrozóne. Ak si trúfate môžete si zasúťažiť aj v varení guľáš.

1 udalosť | ∞ možností

Viac info na: www.petrzalskyfestival.sk

Nezabudnite sledovať www.petrzalskyfestival.sk a pre vždy čerstvé novinky a informácie zo zákulisia lajknite nás na Facebooku a Instagrame alebo #petrzkafest #petrzalskyfestival2019

Petržalský festival

Súvisiace články

Najčítanejšie správy