Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave počas pochodu
Zdielať na

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave počas pochodu

Archívne video

BRATISLAVA / Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, ktoré vzniknú v piatok v súvislosti s pochodom študentov. Obmedzená bude aj mestská hromadná doprava.

Pochod, ktorý si pod svoju záštitu zobrali študenti, sa začne o 16:30 na Šafárikovom námestí s trasou po Štúrovej ulici a ukončí sa na námestí SNP. Pre vodičov to znamená, že v tomto čase bude lepšie sa niektorým uliciam vyhnúť.

Obmedzenia

"V čase od cca 16.30 h do ukončenia pouličného sprievodu bude obmedzená osobná doprava ako aj mestská hromadná doprava na Šafárikovom námestí, Štúrovej ul, Námestí SNP ako aj v priľahlých uliciach Starého mesta, najmä na Tobruckého ul., Dobrovičovej ul., Talerovej ul., Grosslingovej ul., Jesenského ul., Dunajskej ul., Kamennom nám., Špitálskej ul., Klobučníckej ul., Uršulínskej ul., Medenej ul. a Hurbanovom námestí," informuje polícia o dopravných obmedzeniach.

Parkovanie

Vodičom, ktorí počas dňa budú parkovať na uvedených miestach polícia odporúča, aby si do 16.30 h preparkovali svoje vozidlá na iné miesta, nakoľko to už potom pravdepodobne nebude možné. Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície. "V tejto súvislosti vyzývame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a pokiaľ je to možné, aby na prejazd použili inú trasu,"  dodáva polícia. 

Organizátori zhromaždení Za slušné Slovensko avizované piatkové zhromaždenie zrušili, študenti sa ale rozhodli v aktivite pokračovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy