Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehoda pri Senci, zasahovať musel aj vrtuľník
Zdielať na

Nehoda pri Senci, zasahovať musel aj vrtuľník

SENEC / V utorok večer sa stala dopravná nehoda na ceste medzi obcami Senec a Reca. Hasiči po príchode na miesto zistili, že ide o vážnu dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, pri ktorej boli tri osoby ťažko zranené.

"Hasičská jednotka poskytla posádke vozidla prvú pomoc, jedna osoba pri nehode vyletela cez sklo motorového vozidla. Hasiči zabezpečujú miesto dopravnej nehody a vykonávajú na vozidle protipožiarne opatrenia a zasypávajú uniknuté prevádzkové kvapaliny," informujú hasiči. 

"Nehoda sa stala tesne pred 17:00. Na mieste boli 4 účastníci nehody. Na mieste sú tri sanitky, a aj vrtuľník," povedal záchranár Andrej Hirjak. 

"Vykonanou dychovou skúškou sa u vodiča motorového vozidla preukázala prítomnosť alkoholu v dychu. K zraneniu iných osôb v súvislosti s touto nehodou nedošlo. Vyšetrovaním okolností za akých k tejto nehode došlo sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci," informuje hovorca polície Michal Szeiff.

Pasažierka zo zadného sedadla vyletela cez bočné okno. Sedela za vodičom. Auto šoféroval muž a na sedadle spolujazdca jeho žena. Keď prišli na miesto hasiči, všetci sa nachádzali mimo vozidla. Podľa informácií TV JOJ dostal muž na ceste šmyk. Policajti usmerňujú dopravu do jedného jazdného pruhu. 

Tragicky sa v pondelok skončila nehoda na Orave:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy