Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia prosí o pomoc. Hľadá svedkov vraždy futbalistu Braňa
Zdielať na

Polícia prosí o pomoc. Hľadá svedkov vraždy futbalistu Braňa

BRATISLAVA / Polícia prosí verejnosť o pomoc pri stotožnení šiestich osôb, ktoré zaznamenala priemyselná kamera na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave 7. októbra 2017. Vyšetrovateľom by mohli pomôcť objasniť okolnosti medializovanej vraždy futbalistu Branislava.

"Zároveň žiadame osoby na videozázname, aby sa prihlásili na polícii, nakoľko vo svojej svedeckej výpovedi môžu uviesť informácie dôležité pre vyšetrovanie tohto prípadu. Z uvedeného dôvodu žiadame verejnosť o spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videozázname, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,"  povedala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.

 V centre hlavného mesta, pred nemeckou ambasádou na Hviezdoslavovom námestí, došlo v noci z piatka na sobotu k vražde. Podľa prvotných informácií išlo o spor pred zábavným klubom, pri ktorom muž vytiahol nôž a začal bodať. Pri útoku smrteľne poranil 37-ročného Branislava B. Na mieste mu pomáhalo niekoľko mužov, snažili sa mu zastaviť krvácanie z krku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy