Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Policajná akadémia oslávila narodeniny vo veľkom štýle
Zdielať na

VIDEO: Policajná akadémia oslávila narodeniny vo veľkom štýle

BRATISLAVA / Akadémia policajného zboru v Bratislave oslávil 25 rokov existencie. Počas nich pedagógovia vychovali tisícky policajtov, ktorí denno denne nasadzujú svoje životy a snažia sa naplniť heslo "Pomáhať a chrániť". Pozrite si malú ukážku.

Pedagógovia, študenti, absolventi. Títo všetci prišli, aby spoločne oslávili štvrťstoročnicu existencie akadémie v bratislavskej Rači. Policajné jednotky zo všetkých kútov Slovenska ukázali na simulovaných situáciách, čo všetko ovládajú a ako vedia zvládať rôzne prípady. "Celý deň sme poňali spoločensko-slávnostne. To znamená, že dopoludnia sú ukážky rôznych policajných útvarov, kde máme množstvo našich absolventov," uviedla riaditeľka policajnej akadémie Lucia Kurilovská.

"Za 25 rokov akadémia vychovala tisíce vzorných a čestných policajtov, z ktorých sú už komisári, dokonca funkcionári na dôchodku," povedal viceprezident polície Ľubomír Ábel.

Policajná akadémia oslávila svoje narodeniny vo veľkom štýle. "Ja si prajem, aby naozaj táto škola, ktorý má obrovský potenciál, sa ďalej rozvíjala, aby rozkvitala, aby mala skvelých pedagógov. Všetkým zamestnancom akadémie prajem, aby im vydržal entuziazmus, ktorý majú," dodala Kurilovská.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy