Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Bratislave zrazila električka človeka
Zdielať na

V Bratislave zrazila električka človeka

BRATISLAVA / V bratislavskej Dúbravke na zastávke Damborského, blízko ulice Schneidera Trnavského zrazila električka človeka.

Zrazený chodec na mieste zomrel. Stalo sa to pár metrov pred električkovou zastávkou. Nehoda sa stala krátko pred polnocou. Podľa informácií televízie JOJ ide o muža. Nemal pri sebe doklady. "Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti, pri ktorej došlo včera k zrážke električky s osobou mužského pohlavia. Vodič v čase krátko pred 23.30 hod prechádzal s električkou č.4 v smere zo Zlatých pieskov do Dúbravky. V blízkosti električkovej zastávky – Damborského si mala podľa doterajších informácií k električkovému koľajisku pokľaknúť osoba mužského pohlavia v čiernom odeve," informuje hovorkyňa polície Lucia Miháliková.

Vodič električky aj napriek tomu, že bezprostredne po spozorovaní muža v dráhe električky začal brzdiť, zrážke už nedokázal zabrániť. Následkom stretu s električkou utrpel muž zranenia nezlučiteľné so životom. Ohliadajúci lekár na mieste skonštatoval u muža smrť a odporučil vykonať pitvu. Policajti po totožnosti muža v súčasnosti pátrajú. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy