Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Muža, ktorý mal obťažovať ženy exkrementami, oslobodili
Zdielať na

Muža, ktorý mal obťažovať ženy exkrementami, oslobodili

BRATISLAVA / Pred dvoma rokmi sa v Bratislave šírili správy o mužovi, ktorý napáda ženy a potiera ich výkalmi. Zvráteneho páchateľa sa dlho nedarilo vypátrať, no nakoniec skončil v rukách polície 26-ročný Martin M. Čeliť musel aj súdnemu konaniu, ktoré nakoniec dopadlo v jeho prospech.

Útočil na zastávkach, vo verejných dopravných prostriedkoch a pre svoje nič netušiace obete mal pripravenú nádielku ľudských exkrementov. Mnohé traumatizované ženy tento čin ohlásili na polícii a po niekoľkých mesiacoch sa aj na základe identikitu podarilo páchateľa dolapiť.

Všetko nasvedčovalo tomu, že útočníkom je 26 -očný Bratislavčan Martin M. Polícia vzala mladého muža do väzby, prípad ukončila a súd prijal obžalobu. Na hlavných pojednávaniach však odznelo mnoho dôkazov, ktoré boli v prospech údajného páchateľa. "Okresný súd oslobodil obžalovaného spod obžaloby," potvrdil hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

Otec obžalovaného poukazoval na to, že identikit údajne jeho syna je veľmi podobný s druhým fantómom, známym fitnestrénerom Dušanom Seligom. Za fekálne útoky dostal podmienku, ale nakoniec pre iný hriech z minulosti skončil za mrežami tak či tak. Rozsudok nie je právoplatný, prokurátor sa voči verdiktu odvolal. Konečné slovo tak bude mať ešte krajský súd.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy